Stoelmassage

Geeft vitaliteit en veerkracht

Voor werkgevers

Kennismakingsafspraak met gratis proefbehandeling?
In deze tijd vragen we veel van onze medewerkers. Er moet meer werk gedaan worden, vaak in minder tijd, en er verandert veel. Daarom wil je goed voor je personeel zorgen. Je wilt de vitaliteit van je medewerkers versterken. En actief bijdragen aan een lager verzuim. Stoelmassage op de werkvloer helpt bij het verminderen van stress. Het vergroot de veerkracht van je mensen.

Waarom stoelmassage?

Werkstress komt veel voor. Dat uit zich vaak in spierspanning. Nu kan ons lichaam best veel hebben, maar het is belangrijk om ook te kunnen ontspannen. Met stoelmassage maak ik mensen bewust van de spanning in hun lichaam. Ze leren voelen waar ze ‘vast’ zitten. Ik geef praktische tips, ook om stress voor te zijn. Je medewerkers gaan weer met energie aan het werk.

Zo werkt stoelmassage met shiatsu techniek

Ik gebruik bij mijn stoelmassages de shiatsu techniek. Ik werk met bepaalde drukpunten in het lichaam, waarbij ik de energiebanen volg. Je houdt hierbij gewoon je kleren aan. Deze massage heeft in korte tijd veel effect. Zo kan ik met een behandeling van ongeveer 20 minuten het zelfherstellend vermogen van het lichaam activeren en versterken. En help ik de energie weer te laten stromen.

Ben je werkgever?

Met een regelmatige stoelmassage (ongeveer 1x per 3 weken) kunnen medewerkers hun werk beter aan. Je medewerkers ervaren vaak een betere balans en knappen er simpelweg van op! Bovendien zijn mensen zich eerder bewust van knelpunten en eventueel stress. Fysiek en mentaal. Zo heeft stoelmassage ook een preventieve werking. Ik maak graag een kosteloze en vrijblijvende kennismakingsafspraak, met een proefbehandeling en uitleg over mijn werkwijze.

Kantoor werk
Zwaar werk buiten

Referenties

Onderstaande bedrijven gingen u voor.

Technicolor
Gooi en Vechtstreek
Schaapman communicatie
UWV
EM-Cultuur
NOB

Wat zijn de kosten?

Een behandeling duurt 20 minuten en kost € 19,- (excl. btw) per persoon. De eerste behandeling is een intake van 20 minuten. Als stoelmassage onderdeel is van het HR-beleid, dan zijn deze kosten niet belast. Hier vertel ik je graag meer over.

€ 19,-

Telefoon: 0629011781
E-mail: info@fitbalance.nl

Meer informatie of contact?

Heb je interesse in een stoelmassage voor jezelf of voor je medewerkers? Aarzel dan niet om geheel vrijblijvend contact met me op te nemen. Ik vertel je er graag meer over!