Massage

Laat je energie weer stromen

We nemen allemaal wel eens te veel op onze schouders. Of we hebben het gevoel dat we voortdurend in een controlestand staan, ‘onder spanning’. Voel je stress, ben je moe, zit je vast? Dan kan massage veel voor je doen. Met massage zet ik het zelf-herstellend vermogen van het lichaam weer in werking. Je voelt je meer ontspannen en energieker.

Waarom massagetherapie?

We willen vaak te veel, we willen alles goed doen, voor iedereen om ons heen. Op ons werk, thuis, ons sociale leven. Bij stress is de signaalfunctie van het lichaam vaak verstoord. Onbewust sla je dan veel van wat er op een dag gebeurt en hoe je op dingen reageert op in je lichaam. Je krijgt klachten, zoals pijn of andere ongemakken. Met massage leer je om je lichaam weer te voelen en ernaar te luisteren.

Tijdens de massage maak ik je weer bewust van knelpunten in je lijf. Waar komt de spanning vandaan? Als je dat wilt praten we erover en geef ik tips. Hoe kun je met stress omgaan en hoe laad jij je batterij weer op? Spanning is niet slecht, je lichaam kan veel aan. Maar je moet ook kunnen ontspannen en daar kan een massagebehandeling heel goed bij helpen.

Hoe werkt het?

Voor een massage kom ik bij je thuis, met mijn eigen massagetafel of massagestoel. Zo ben jij gewoon in je eigen, vertrouwde omgeving. Voor de eerste massage doen we een uitgebreid intakegesprek. Uiteraard ga ik vertrouwelijk om met alle informatie. Voor de behandeling vraag ik wat je nodig hebt en waar ik je bij kan helpen. Daar pas ik mijn behandeling op aan. Een massage aan huis duurt meestal ongeveer een uur.

Wat kost een massage?

Mijn uurtarief is € 60 euro. Wil je een langere of kortere behandeling, dan kan dat uiteraard ook. Ik werk vooral in de regio Hilversum. Daarom bereken ik geen aanvullende reistijd of reiskosten. Ik vertel je er graag meer over.

€ 60,-

Telefoon: 0629011781
E-mail: info@fitbalance.nl

Meer informatie of contact?

Heb je interesse in een massage? Aarzel dan niet om geheel vrijblijvend contact met me op te nemen. Ik vertel je er graag meer over!