Coaching

Vind je eigen kracht terug

Soms zijn er periodes in je leven dat je het gevoel hebt dat je ‘vastzit’. Je loopt bijvoorbeeld steeds tegen dezelfde dingen aan. Je wilt graag iets veranderen, maar je weet niet goed hoe. Je voelt je uit balans, door bijvoorbeeld zorg voor je gezin, je familie, druk op je werk. Je hebt het gevoel dat je jezelf kwijt bent. Je voelt onrust omdat je bepaalde keuzes wilt maken, maar je twijfelt…

Herkenbaar? Coaching kan je helpen om oude patronen te doorbreken. Om te leren zien en te voelen waarom je doet zoals je doet. En wat je anders kan doen. Zodat je weer in je eigen kracht komt, de balans ervaart en van daaruit verder kunt groeien.

Coaching iets voor jou?

Je bent niet voor niets op mijn website terecht gekomen. Je wilt aan de slag. Misschien ben je al langer op zoek naar een coach die bij je past. Die jou helpt met vragen waar je mee zit, onzekerheid die je ervaart, dat gevoel van vastlopen. Het goede nieuws? Je komt altijd op het juiste moment. Omdat jij er nu klaar voor bent. Ik kijk ernaar uit om jou te begeleiden. Zodat je daarna zelf verder kunt.

Of ik en mijn manier van werken bij jou passen? Dat weten we pas na een eerste kennismaking. Neem hiervoor gerust contact op!

Hoe werkt life coaching?

Voor coaching kom je naar mijn praktijk in Hilversum. Het is prettig om hiervoor uit je vaste omgeving te zijn. Na een uitgebreide intake kijken we samen wat je coachingsvraag is. Veel gedragspatronen komen voort uit ervaringen in je jeugd. Juist omdat je dingen al zo lang op een bepaalde manier doet, is het soms best lastig om die patronen te doorbreken.

In mijn coaching zorg ik voor een veilige, vertrouwde omgeving waarin we aan de slag gaan om een oplossing te vinden die bij jou past.

Soms coach ik in combinatie met massagetherapie. Je lichaam kan je veel vertellen. Pijnpunten of plekken die ‘vast’ zitten geven vaak aanleiding tot een gesprek. Andersom maken onderwerpen waar we over praten soms dingen los in je lijf. Zo komen de dingen waar je mee aan de slag wilt vaak vanzelf aan de orde.

Tarief

Coaching bij Fitbalance kost € 60 per uur. Een sessie duurt gemiddeld één uur. Hoeveel afspraken je nodig hebt is helemaal afhankelijk van je vraag. Gemiddeld komen mensen 4 tot 8 keer. Als je dat wilt maken we een terugbel- of terugkomafspraak, als jouw traject is afgerond.

€ 60,-

Telefoon: 0629011781
E-mail: info@fitbalance.nl

Meer informatie of contact?

Heb je interesse in coaching van FitBalance? Aarzel dan niet om geheel vrijblijvend contact met me op te nemen. Ik vertel je er graag meer over!